2020 Yılı Kitabevleri Ödülü Sonuçları

Her yıl büyük tantanalarla îlân edilen Kitabevleri Ödülü bu yıl korona salgını nedeniyle etkinlik düzenlenmedi ve sonuçlar video ile açıklandı. Açıklamaya göre, bu yıl birinci elemede 477 kitabevinden 586 kişi, ikinci elemede 300 kitabevinden 358 kişi oy kullandı. İkinci elemeye katılanlar aday eserler içinden en çok beğendikleri 3 kitabı seçip, her biri için neden bu kitabı önerdiklerini anlattıkları bir yazıyla birlikte oy kullandılar. 2020 Yılı ödülünü Nagira Yuğ (凪良ゆう) adlı yazarın Göçebe Ay 『流浪の月』adlı eseri aldı. Tokyo Sougensha Yayınevi (東京創元社)

Fotograf:book.asahi.com

 

[vc_row css=”.vc_custom_1454690883283{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 30px !important;padding-left: 13% !important;}”][vc_column][vc_column_text]

”Seninle birlikte olmamı, dünyāda hiçkimse kabul etmeyecek, eleştirecektir. Beni düşündükleri için, evet tam da bu nedenle beni bu konuda dinlemeyeceklerdir. Buna rağmen yine de ben senin yanında olmak istiyorum.” Tekrar karşılaşmaması gereken bir erkekle kadın bir kez daha karşılaştıklarında, kader çevrelerindeki insanları da dāhil ederek koşmaya başlar. Yeni tür bir insan ilişkisine doğru yolculuğun gerçekçi bir yazar elinden mükemmelen resmedildiği, bir solukta okunacak şāheser bir roman. İnternet satıcılarında kitap böyle tanıtılmış. Burada “tekrar karşılaşmaması gereken bir erkekle kadın” ile kastedilenler bir üniversite öğrencisi ve onun sevdiği dokuz yaşındaki kız. Kız büyüdükten sonra karşılaşıyorlar.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

 
Sonra ne oluyor? Okuyunca göreceğiz😊

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir